Dome Kameraattrapp /Övervakningskamera dummy – Svart

79 kr

Kameraattrappen för både inomhus- och utomhusbruk med LED-lampa som kan förhindra brott.

2 i lager

Artikelnr: 21267 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En svart dome kameraattrapp från Verk Group. Denna kameraattrapp är mycket verklighetstrogen och skrämmer bort inbrottstjuvarna! Denna kameraattrapp kan sättas upp inomhus. Den har en LED-lampa som blinkar vilket är ett försök att skrämma iväg tjuvar då de kan tro att det är en riktigt kamera. Denna kamera har en trovärdig och professionell design som troligen kan lura iväg inbrottstjuvar.Den drivs med två stycken AA-batterier (medföljer inte!) och är enkel att montera.

Fördelen med att använda sig av en attrapp istället för en riktig kamera är framförallt priset. Till en mycket lägre kostnad kan du få samma effekt som med en riktig kamera som ofta kostar tusentals kronor. Nackdelen är naturligtvis att det bara är en attrapp vilket gör att du inte kommer att ha något bildmaterial eller några bevis om någon faktiskt skulle bryta sig in på din egendom eller i ditt hus.

Specifikationer

Storlek på produkt:ø11.5 cm / H 7 cmBatteri ingår:Nej (Kräver 2 x AA-batterier)Ingår i förpackning:1 x kameraattrappCE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.