Utgått

129 kr

Med en elektrisk grillfläkt får du snabbt fart på grillen.

Slut i lager

Artikelnr: 21929 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En elektrisk grillfläkt från Kaminer. Vem älskar inte den där fantastiska doften av nygrillat i ett fantastiskt sommarväder? När någon säger ”sommar” är det många som förknippar detta med grillad mat som kan ätas ute i det härliga vädret. Det går självklart att grilla ute året runt men bekvämligheten gör att det oftast gör under årets något varmare månader.

Denna elektriska grillfläkt hjälper dig att snabbt få fart på grillen. Glöm tiderna då det var nödvändigt att blåsa på kolen för att få fart på elden. Nu behöver du bara denna högkvalitativa grillfläkt, så får du den önskade lågan snabbt och utan onödig ansträngning.

Grillfläkten drivs av R20-batteri (medföljer ej) och den har en inbyggd turbin som startas efter att du trycker på POWER-knappen. Grillfläkten är mycket hållbar och har en liten design vilket gör den perfekt att ta med på campingresan eller utflykten. Den tar inte mycket plats och är lätt att förvara.

Specifikationer

Storlek på produkt:9 x 8 x 13 cmMaterial: PP,aluminiumlegeringStrömkälla:R20 batteri (Ingår inte)Ingår i förpackning:1 st elektrisk grillfläkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.