Elektrisk kryddkvarn – Rostfritt stål

139 kr

En elektrisk kryddkvarn i rostfritt stål med stilren design från Verk Group.

7 i lager

Artikelnr: 23588 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En elektrisk kryddkvarn från Verk Group. En silvrig, elektrisk kryddkvarn i rostfritt stål som har en stilren och modern design som passar de flesta hem och dukningar. Kryddkvarnens stilrena utseende gör den perfekt att ha framme i köket eller på det dukade bordet. Kryddkvarnen har en delvis genomskinlig behållare som visar kryddan inuti. Kryddkvarnen har en justerbar slipning fin till grov så att du själv kan bestämma hur grovmalen krydda du vill ha.Kvarnen drivs av 4 stycken AA batterier (ingår inte).

För att använda den så behöver du bara trycka på en knapp, även de tjockaste pepparkornen eller saltkristallerna. Kryddkvarnen låter dig mala kryddorna med endast en hand.Nära slipmekanismen, på undersidan av kvarnen, finns ett starkt vitt ljus som tänds när den maler kryddorna. Du fyller enkelt på kryddkvarnen genom att skruva loss toppen av kvarnen och sedan hälla i valfri krydda. Kryddkvarnen är mycket enkel att använda och rengöra.

Specifikationer

Storlek på produkt:H 22 x B 5 cmOmkrets: 17 cmFärg:SilverMaterial:Rostfritt stålIngår i förpackningen:1 st elektrisk kryddkvarnSkötselråd:Alla delar kan enkelt rengöras med en fuktig trasa och kräver ingen extra skötsel

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.