Elektriskt vinöppnarset – Laddningsbar

299 kr

Med denna stilrena, elektriska vinöppnare öppnar du snabbt och enkelt din vinflaska utan risk för kork i vinet.

1 i lager

Artikelnr: 24148 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Ett vinöppnarset från Verk Group. Tycker du att det är svårt att öppna vinflaskor? Detta vinöppnarset innehåller det du behöver för att enkelt och smidigt öppna vinflaskan utan problem. Setet innehåller en elektrisk vinöppnare, en folieskärare, en vinförslutare, en hällpipa och en USB-kabel. Allt för att du ska få den bästa vinupplevelsen.

Med denna stilrena, elektriska vinöppnare öppnar du snabbt och enkelt din vinflaska utan risk för kork i vinet. Den är både säker och enkel att använda. Vinöppnaren har en ergonomisk design med en halkfri yta som gör den bekväm att hålla i. Den har en mycket tyst drift. Den behöver endast 4 x AA-batterier för att fungera (medföljer inte!). Vinöppnaren är lämplig för alla typer av vinkorkar med en diameter på 20-24mm. Du laddar enkelt vinöppnaren med den medföljande USB-kabeln.

Använd först folieskäraren för att få bort folien från korken. Använd sedan den elektriska vinöppnaren. När korken är borta kan du sätta fast hällpipan och hälla upp ett glas vin. Förslut sedan vinet med vinförslutaren för längre hållbarhet.

Specifikationer

Storlek på produkt: 22,8 x 4,6 cmStrömkälla: Inbyggt batteriLaddning: USB-kabelMaterial: PlastFärg:SvartIngår i förpackning:1 st vinöppnare, 1 st folieskärare, 1 st hällpipa, 1 st vinförslutare, 1 st USB-kabel

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.