Elektronisk sparbössa för barn – kassaskåp

249 kr

Denna digitala sparbössa i form av ett kassaskåp uppmuntrar till sparande. Och registrera hur mycket du har sparat hittills.

Slut i lager

Beskrivning

En digital sparbössa för barn. Denna digitala sparbössa i form av ett kassaskåp uppmuntrar till sparande. Och registrera hur mycket du har sparat hittills. Detta är en sparbössa i form av ett kassaskåp som blir ett mycket attraktivt alternativ till en traditionell spargris. Du kan placera både sedlar och mynt i den, och ta bort dem vid behov, efter att ha angett lämplig kod.

Den är säkrad med en speciell fyrsiffrig kod. För att kunna ta del av de besparingar som kassaskåpet har samlat på sig måste du ange rätt PIN-kod. Du kan tilldela numret själv. Denna digitala sparbössa kan vara ett bra sätt att lära sig hur man sparar pengar och planera sina utgifter. För att göra sparbössan ännu mer attraktiv för ett barn har den berikats med intressanta ljus- och ljudeffekter. Karakteristiska pipljud kan ändras högt på engelska. Efter 20 sekunder med öppen dörr påminner kassaskåpet dig om att dörren är öppen så att du inte glömmer att stänga.

Specifikationer

Rekommenderad ålder: + 6 år

Storlek på produkt: H19,5 x B 13 x D 12 cm

Färg: Svart, silver, flerfärgad

Ingår i förpackning: 1 st digital sparbössa

Rekommenderas ej för barn under 3 år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.