Encok Trådlösa Hörlurar W05 – Grön

499,00 kr

Stilrena trådlösa hörlurar med kristallklart ljud!

Slut i lager

Artikelnr: 17872 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

Dessa gröna trådlösaEncok hörlurar W05 från Baseus ger utmärkt ljudkvalitetmed SBC / AAC-codecs. Hörlurarna är extremt bekväma att använda och erbjuder ett bekvämt, trådlöst laddningsalternativ. De har en lång användningstid, enkel beröring,IP55-vattenmotstånd, pålitlig ljudöverföring och intelligent drift som gör användningen av dessa funktionella hörlurar ännu roligare.

Tack vare avancerade codecs, ett 10 mm polymermembran och stöd för olika frekvensband, ger hörlurarna naturligt, kristallklart ljud. Upptäck skönheten i dina favoritlåtar på nytt, dessa hörlurar kommer inte göra dig besviken över det fantastiska ljudet! Hörlurarna har speciella inbyggda chips som känner av om du har dem på dig eller inte. De kommerautomatiskt att stoppa uppspelningen när du tar dem ur öronen och fortsätter när du sätter tillbaka dem. På så sätt kommer du aldrig att missa dina favoritlåtfragment igen!

Efter en laddning kan du använda hörlurarna i upp till 4 timmar. Laddningsfodralet har ett 400 mAh-batteri som förlänger den här tiden till 30 timmar! För att ladda enheten med USB-C-kabeln behöver du cirka 90 minuter och om du hellre vill ha trådlös laddning så tar det ca 2 timmar. Så lite behövs för att njuta av den långa användningstiden av Baseus grymma hörlurar!

Hantering av hörlurarna är otroligt enkelt. Den intuitiva pekpanelen låter dig bland annat snabbt pausa och återuppta uppspelning, spola tillbaka låtar, svara och avvisa samtal och till och med använda hjälp av en intelligent Siri-assistent. En mild touch är allt som krävs för att njuta av de många möjligheterna!Vill du njuta av dina favoritlåtar under regniga höstpromenader eller krävande träningspass? Med dessa grymma hörlurar är det möjligt! IP55-vattenmotståndet innebär att regn eller svettfall inte skadar hörlurarna. Så du kan njuta av deras funktioner när du vill.

Hörlurarna har en mycket snygg design och samtidigt ger de dig den komfort du önskar! De har mycket lätt vikt och den perfekta passformen till öronformen gör det enkelt att använda dem under hela dagen. Fodralet till hörlurarna är utrustad med ett praktiskt silikonhantag som gör att du bekvämt kan ha det i handen eller hänga det i väskan.

Specifikationer

Modell:Encok True Wireless Earphones W05 /NGW05-06Material: ABS, PCFärg:GrönBluetooth version:5.0Standby tid:omkring 300 timmarSpeltid musik:ca 4 timmar / ca 25-30 timmar med laddningsfodralBatterikapacitet:400mAh/1,48Wh (laddningsfodral) /30mAh/0,111Wh (hörlurar)Hörlur ingång:DC5V-30mAHörlur ström:10mALaddningsfodral ingång:DC5V-400mALaddningsfodral ström:80mALaddningstid:ca 1,5 timmarTrådlös laddningstid: 2 timmarFrekvensomfång:20Hz-20KHzLaddningsingång: USB-CPassar för alla trådlösa enheter

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.