Ergonomisk sminksvamp – Ljusrosa

kr

Detta är ett sminkverktyg som används för att applicera en felfri makeup. Svampen är utvecklad i en form utan kanter för att utesluta synliga linjer och streck.

Slut i lager

Artikelnr: 23746 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En ljusrosa, ergonomisk, mjuk sminksvamp från Verk Group. En sminksvamp är ett måste i din necessär. Detta är ett sminkverktyg som används för att applicera en felfri makeup. Svampen är utvecklad i en form utan kanter för att utesluta synliga linjer och streck. Den kan dessutom användas för att applicera både puder och flytande produkter. Denna sminksvamp har en specialanpassad form för att ge ett bekvämmare grepp än en vanlig sminksvamp.

Sminksvampenblir nästan dubblet så stor när den blötläggs. Detta resulterar i att sminket hamnar på svampen, istället för att absorberas upp av den. Detta leder i sin tur till att mindre smink går åt för varje användning. När svampen torkas återgår den till sin normala storlek.Den snedskurna sidan passar till ”baking” och den rundade för att arbeta in makeup i huden.

Sminksvampen är enkel att rengöra, det finns tre olika sätt att göra det på så välj det sätt som passar dig bäst.

Rengöringstips 1: Lägg din sminksvamp i en skål med varmt vatten och tvål. Låt den ligga i badet i 30 minuter och skölj den sedan. Är det fortfarande smuts kvar kan du komplettera med extra tvål.

Rengöringstips 2: Du kan blanda lika delar diskmedel och olivolja i en skål, doppa din sminksvamp i blandningen och skölja med varmt vatten. Upprepa tills den är helt ren.

Rengöringstips 3: Det bästa tipset för att hålla din sminksvamp ren är att du tvättar den efter varje gång du använt den. Skölj av den och tvätta med tvål. På så vis blir den inte full av äckligt gammalt smink.

Tips:Använd fuktig för att skapa lyster, eller torr för full täckning.

Specifikationer

Storlek på produkt: 5,5 x 4 cmFärg: LjusrosaMaterial: MineralsvampIngår i förpackning:1 st sminksvamp

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.