Fällbar fiskepall med ryggsäck 10L – Svart

259 kr

Smidig fiskepall som är lätt att bära med sig och en kompakt ryggsäck – perfekt för fisketuren, campingen, jakten eller campingen!

Slut i lager

Artikelnr: 23562 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

En svart, fällbar fiskepall med ryggsäck i kamouflagemönster, från Verk Group. I detta set får du en fiskepall och en ryggsäck som är sammansatta så att du enkelt kan få med dig båda på dina äventyr! Pallen går att fälla ihop och den sitter fast med ryggsäcken för att du lätt ska kunna transportera dem ihop. Ryggsäcken är smidig och stor, trots sin till synes kompakta storlek får den plats med mycket! Det finns praktiska handtag för att du lätt ska kunna bära pallen/väskan.

Hela setet har en stabil rörstruktur som ger stadga. Fiskepallen funkar självklart utmärkt att ha för andra syften såsom till familjeutflykten, festivalen, fjällvandringen, fotbollsmatchen och självklart campingsemestern! När pallen viks ihop tar det knappt upp någon plats. Ryggsäcken rymmer 10 liter och har 3 st fickor.

Specifikationer

Storlek på produkt: H 42 x B 35,5 cmDjup: 28 cmStorlek ihopfälld: 50 x 35,5 cmFärg: SvartIngår i förpackning:1 st fiskepall med ryggsäck

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.