Fjädrar till studsmatta 165mm – 10-pack

199,00 kr

10 stycken reservfjädrar till studsmatta.

1 i lager

Artikelnr: 22265 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Ett 10-pack reservfjädrar till studsmatta, från Malatec. Paketet innehåller 10 stycken reservfjädrar och de passar till de flesta studsmattor. De har en längd på 165 mm med krokarna. Med dessa fjädrar kan du byta ut trasiga fjädrar billigt och snabbt på din studsmatta.

Dessa högkvalitativa fjädrar är tillverkade av rostfritt stål som garanterar säkerheten för de som använder studsmattan, fjädrarna går inte sönder och de absorberar perfekt varje studs, vilket är säkert för hopparens leder.Tack vare att fjädrarna är tillverkade av rostfritt stål är de motståndskraftiga mot hårda väderförhållanden och rostar inte. De klarar av frost, regn och snö utan problem.

För att kontrollera om en fjädersats för en studsmatta passar specifikt din studsmatta, ta bort den nuvarande fjädern och mät dess totala längd platt (inte på studsmattan). Installationen av reservfjädrar till studsmattan är mycket enkel. Varje trampolinfjäder har en ände med en mer böjd krok och den andra med en mindre böjd krok.

SpecifikationerLängd med krokar:165 mmMaterial: Rostfritt stålIngår i förpackning:10 st reservfjädrar, 1 st krok till fjädrarna

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.