Gamenote H2232D-Headset

269,00 kr

Gamenote H2232D-hörlurar är designade för spelare som kräver kristallklara ljud!

Slut i lager

Artikelnr: 13770 Kategorier: , , , , Varumärke:

Beskrivning

Riktigt bra hörlurar som är designade för spelare som kräver kristallklara ljud. Tack varebakgrundsbelysningen med RGB-belysning ser de unika och häftiga ut! Hörlurarna har två 50 mm högtalare inbyggda och tack vare ett dubbelt membran förbättras ljudet perfekt! Redan på lägsta ljudnivå får du en fantastisk ljud-upplevelse. De har en volymkontroll på vänster sida.

Hörlurarna har ett justerbart pannband som gör att du kan justera och placera mikrofonen precis efter dina önskemål vilket ökar komfort och de praktiska egenskaperna. Det är dessutom tillverkat av ett hållbart material vilket gör att du inte behöver oroa dig för att skada hörlurarna under justeringen – de är mycket tåliga!Hörlurarna är dessutom mycket bekväma att använda och har ett memory-skum-material som anpassar sig perfekt efter dina öron vilket minskar obehaget som lätt kan uppstå med andra hörlurar efter en viss tid av användning. Hela skummet är sedan täckt med ett proteinläder som är extra trevligt för huden.

Med dessa hörlurar tar du spelandet till en ny nivå!

Specifikationer

Modell:H2232DVikt:450 gMaterial:PlastFärg:SvartHörlursfrekvenser:20 ~ 20000 HzHögtalarmembran:50 mmImpedans:21±15%ΩKänslighet:109 dB±3 dBMikrofonfrekvens:30 ~ 16000 HzMikrofonens känslighet:-43 dB ± 32 dBKommunikation:USB + 3.5Kabellängd:2,2 mArbetsspänning:⩽ 85 mA

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.