Gaming-datormus 1200DPI

45 kr

Denna datormus är för spelaren som vill ha en gamingmus med lätt vikt och av hög kvalitet!

Slut i lager

Artikelnr: 22567 Kategorier: , , , , Varumärke:

Beskrivning

En svart datormus från Milang. Den här svarta datormusen är en belyst gaming-datormus med en exakt optisk sensor som gerupp till 1200 DPI-upplösning. Datormusens ergonomsika form gör den bekväm att hålla i och de halkfria sidorna gör att ligger bra i handen. Den har dessutom en låg vikt på 110 gram vilket gör den lätt att flytta runt på musmattan. Den är designad för både höger- och vänsterhänta.

Den har tre olika knappar och skroll. Den har en USB-kabel med en längd på 115 cm.För att använda datormusen är det bara att ansluta den till en USB-port och sedan är det bara att spela! Den kräver inga drivrutiner alls. Den är kompatibel medWindows 2000 / NT / ME / XP / VISTA / 7/8/10. Datormusen har även häftig LED-bakgrundsbelysning i åtta olika färger, blå, grön, lila, rosa, röd, vit, orange och gul.

SpecifikationerStorlek på produkt: L12,5 x B 7 x H 3,5 cmLängd på kabel: 115 cmVikt: 110 gramAntal knappar: 3 st + skrollTyp: Optisk, trådadDPI: 1200Gränssnitt: USBStrömkälla:5V 100mABakgrundsljus: Multifärg (8 st olika)Färg: SvartIngår i förpackning:1 st datormus

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.