Gaming-datormus 7200DPI

99 kr

Denna datormus är för spelaren som vill ha en gamingmus med lätt vikt och av hög kvalitet!

Slut i lager

Artikelnr: 22729 Kategorier: , , , , Varumärke:

Beskrivning

En svart datormus från Izoxis. Den här svarta datormusen är en belyst gaming-datormus med en exakt optisk sensor som reagerar oerhört snabbt på rörelser oh garanterar smidigt spelande. Du kan justera datormusens känslighet inom intervallet 1200-2400-4800-7200 DPI vilket ger dig extrem hastighet och precision i skotten. Du kan enkelt anpassa datormusen efter dina behov och du garanterar den exakta kvaliteten på spelet du bryr dig om.

Datormusens ergonomiska form gör den bekväm att hålla i och de halkfria sidorna gör att ligger bra i handen. Dessutom är musen utrustad med teflonreglage, som garanterar bättre glid och grepp. Enheten garanterar optimal anpassning till handens position. Den har dessutom en låg vikt på 124 gram vilket gör den lätt att flytta runt på musmattan. Den är designad för både högerhänta.

Den har sju programmerbara knappar och ett rullhjul. Detta gör att du kan använda datormusen precis som du vill. Klicka bekvämt och anpassa känsligheten till den aktuella situationen och dina behov. Även när du spelar de mest krävande titlarna kan du njuta av snabbhet och frihet. Sådana lösningar hjälper dig att reagera omedelbart på förändringar i spelet och vara säker på att datormusen aldrig kommer att svika dig!

Den har en USB-kabel med en längd på 135 cm. För att använda datormusen är det bara att ansluta den till en USB-port och sedan är det bara att spela! Den kräver inga drivrutiner alls. Den är kompatibel med XP / VISTA / 7/8/10 / Vista / Mac OS eller senare. Datormusen har även häftig LED-bakgrundsbelysning som är lätt för ögonen att titta på. Effektiv bakgrundsbelysning underlättar dessutom användningen. Tack vare detta ser musen inte bara extremt snygg ut utan är också perfekt för nattspelssessioner!

Specifikationer

Storlek på produkt: L13 x B 7 x H 4 cm

Längd på kabel: 135 cmVikt:0.124 kg

Antal knappar: 7Typ: Optisk, trådad

DPI: 1200-2400-4800-7200 DPI

Gränssnitt: USB 2.0Strömkälla: DC 5V / 100 mA

Bakgrundsljus: Ja

Färg: Svart

Systemkrav: XP / VISTA / 7/8/10 / Vista / Mac OS eller senare

Flätad kabel: Ja

Keylife: 5 miljoner klick

Programmerbara knappar: Ja

Datormusprofil: Högerhänta

Ingår i förpackning: 1 st datormus

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.