Grilltillbehör 5-pack med förvaringsväska

299 kr

Med dessa högkvalitativa grilltillbehör blir det enkelt att få ett perfekt resultat på den grillade maten.

Slut i lager

Artikelnr: 21928 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Ett 5-pack grillredskap i en stilren förvaringsväska från Kaminer. Vem älskar inte den där fantastiska doften av nygrillat i ett fantastiskt sommarväder? När någon säger ”sommar” är det många som förknippar detta med grillad mat som kan ätas ute i det härliga vädret. Det går självklart att grilla ute året runt men bekvämligheten gör att det oftast gör under årets något varmare månader.

Dessa högkvalitativa grillredskap ser till att du får den bästa grillupplevelsen. De är tillverkade av rostfritt stål och gör det enklare och roligare att arbeta vid en varm grill och att tillaga grillade rätter. Detta set innehåller 5 stycken grillredskap, en grillgaffel, en pensel, en rengöringsborste, en grillspade och en grilltång. Allt får plats i den medföljande förvaringsväskan. Dessa redskap kan självklart användas till annan typ av matlagning.

Redskapen är lätta att rengöra, de är hållbara, slitstarka och tål höga temperaturer. De går även att hänga upp i sina remmar vid handtagen om du inte vill förvara dem i väskan.

Specifikationer

Storlek på väska: 37 x 14 x 7 cm

Storlek på pensel: L 35 x B 4,5 cm

Storlek på gaffel: L 35 x B 3 cm

Storlek på tång: L 35 x B 4,5 cm

Storlek på borste: L 35 x B 6 cm

Storlek på grillspade: L 35 x B 8 cm

Material: Rostfritt stål

Ingår i förpackning: 5 st grillredskap, 1 st förvaringsväska

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.