Grönsaksskärare/Grönsaksstrimlare

79,00 kr

Med denna grönsaksskärare kan du enkelt skära dina grönsaker på olika sätt!

Slut i lager

Artikelnr: 21740 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En grönsaksskärare med behållare från Verk Group.Det här fantastiska köksredskapet är den perfekta hjälpredan i köket! Detta är ett redskap som alla bör ha i sitt kök och är en perfekt gåva till den som älskar att laga mat.

Med denna grönsaksskärare blir det enkelt att skära dina grönsaker på tre olika sätt direkt ned i behållaren. Detta köksredskap fungerar ungefär som en vässare, du sätter fast grönsaken mot rivjärnet och vrider den sedan för att riva. Dess rivjärn och skärblad är mycket vassa och säkerställer en smidig och effektiv användning. Den bör handdiskas efter användning för enklast rengöring. Den är mycket enkel och säker att använda.

Denna skärare är även perfekt för dig som gillar att dekorera maten på olika sätt, du kan rulla ihop grönsaksremsorna till olika former för att få ett mer professionellt inttryck i din servering. Den har en klämspets för enklare användning.

Perfekt för zucchini, morötter, rödbetor, ruvor, gurka och mycket mer. Enmanuell grönsaksskäraresom är ett måste i ett innovativt och roligt kök!

Specifikationer

Storlek på produkt:16 x 8.5 cmMaterial:Plast, rostfritt stålIngår i förpackningen:1 stSkötselråd: Handdisk rekommenderas

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.