Grönsaksskärare/rivjärn med durkslag och skalare

129 kr

Med denna grönsaksskärare och skalare kan du enkelt skära, riva eller skala dina grönsaker på olika sätt! Fånga upp det med durkslaget.

1 i lager

Beskrivning

En grönsaksskärare/rivjärn, skalare och durkslag från Verk Group. Det här smidiga kökssetet är den perfekta hjälpredan i köket. Detta är ett redskap som alla bör ha i sitt kök och är en perfekt gåva till den som älskar att laga mat.

Det medföljer 5 st olika rivjärn/blad så att du kan skära eller riva dina grönsaker, rotfrukter eller ost på olika sätt. Bladen sätts enkelt fast i hållaren som sätts fast på durkslaget. Hållaren har en stabil konstruktion som ser till att användningen av produkten blir säker och enkel. Medan du river dina grönsaker så hamnar det direkt ned i durkslaget som du sedan enkelt kan skölja om du vill.Dess rivjärn och skärblad är mycket vassa och säkerställer en smidig och effektiv användning. Den bör handdiskas efter användning för enklast rengöring.

Förutom de olika skärbladen och rivjärnen så ingår det även en vanlig skalare som är ett måste i varje kök. Med skalaren kan du skala allt från morötter till äpplen. På själva durkslagslocket finns det även en äggseparerare så att du enkelt kan separera äggulan och äggvitan.

SpecifikationerStorlek på produkt:21 x 10,5 cmMaterial:Plast, rostfritt stålFärg: Blå, vit, flerfärgadIngår i förpackningen:1 st durkslag, 1 st skalare, 1 st skål för durkslag, 5 st olika blad/rivjärn, 1 st hållare för rivjärn/blad som sätts fast på durkslagSkötselråd:Handdisk rekommendeas

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.