GU10 Smart LED-lampa W1 Dimbar 4-pack

599,00 kr

Här har du 4 st smarta LED-lampor som är dimbara och kan anpassas perfekt till situationen.

1 i lager

Artikelnr: 17202 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

Med en GU10 W1 smart LED-lampa från Yeelight lyser den inte bara upp ditt hem på ett fantastiskt sätt utan låter dig även justera ljusets ljusstyrka. I den fär förpackningen får du med 4 st lampor. En lampa från Yeelight är extremt enkelt att installera och med fjärrkontroll och gruppering blir det ännu enklare och roligare att använda. Lampan är även energieffektiv – i standby-läge förbrukar den bara 0,23W. Så du behöver inte oroa dig för höga elräkningar.

Denna lampa genererar ett ögonvänligt, varmt ljus med en färgtemperatur på 2700K. Genom att välja att använda den får du möjligheten att justera ljusstyrkan. Anpassa den efter dina behov eller tid på dagen. Starkt ljus är perfekt för arbete eller studier. Om du vill koppla av eller lugna dig innan du går och lägger dig kan du dimma det lite.Installera Yeelight-appen för att snabbt och enkelt ställa in dina W1-lampor. Med inbyggt Wi-Fi är installationsprocessen fantastiskt enkel.När du har gjort fullgjort installationen kommer du att kunna slå på och av ljuset från din smartphone, justera ljusstyrkan, ställa in scheman och skapa scener.

Lampan är kompatibel med ett antal smarta hemhanteringssystem. Du kan para ihop den med bland annat Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT eller Samsung SmartThings. Detta gör det också möjligt att styra lampan med enkla röstkommandon. Du behöver inte ens ställa dig upp från din stol eller soffa för att tända ljuset – bara säg några ord!Yeelight smarta glödlampor kan också styras i grupper. Om du bestämmer dig för att använda fler av dessa enheter i ditt hem kommer du definitivt att uppskatta den här lösningen. Lägg till alla i appen, skapa en grupp och njut av bekväm kontroll. Sätt bara på en lampa och justera dess parametrar – de andra kommer omedelbart att följa!Ljusfördelningsvinkeln för dessa lampor är 36 °, så varför inte installera några i ditt vardagsrum eller sovrum och sedan gruppera dem och gärna justera deras funktion efter tillfället? På så sätt kan du lysa upp rummen i ditt hem precis som du vill.

Den energieffektiva GU10-dimbara lampan är miljövänlig och billig att använda. Lampan drar inte mycket ström i standby-läge och har en maximal effekt på endast 4,8 W. Det betyder att du inte behöver oroa dig för höga räkningar. Inte bara kommer en lampa från Yeelight att ge dig dina drömmars ljus, det sparar också el och pengar!

Specifikationer

Modell:Yeelight Smart LED Bulb GU10 (dimmable) /YLDP004Storlek på produkt:ø50x54mmVikt: 52,5 gramLjusstyrka: 350lmFärgtemperatur: 2700KSpänning:220–240V ~ 50/60HzKraft:4.8WArbetstemperatur:-10°C to +40°CArbetsfuktighet:0-85% rFCRI: Ra80IP kod: IP20Power factor:0.5Lysande effekt:100lm/WTrådlös anslutning:WLAN IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHzStandby kraft:≤0.5WEnergi effektivitet:A+Livslängd:15000hOperativsystem som stöds:Android 4.4 (eller senare) & IOS 9.0(eller senare)Vinkel: 36°Ingår i förpackning:4 st

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.