Hair wrap/Handdukssjal av mikrofiber

39,00 kr

Denna hair wrap torkar ditt hår mjukt och varsamt snabbare än en vanlig handduk.

4 i lager

Artikelnr: 21137 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

En handduksjal/hair wrap från Verk Group. En högkvalitativ handdukssjal i mikrofiber som absorberar mer vatten än en vanlig handduk. Denna handdukssjal är lämplig för alla hårstilar och den minskar tiden det tar att torka håret samtidigt som det skyddar ditt hår från skador.Denna handdukssjal minskar risken för kluvna toppar som kan uppstå när du använder en hårtork.

Denna handdukssjal är enkel att använda.Lägg den på huvudet med en bred del (som en huva). Lägg håret i den avsmalnande botten och slå sedan in det hela i en snurr. Fäst handdukssjalen med resåren baktill och till sist med en knapp (knappen måste fästas på handduken med lim). På detta sätt sveper du in håret ordentligt och även om ditt hår är långt och tjockt så kommer handdukssjalen inte att falla av medan du bär den. Med denna handdukssjal kan du göra saker medan du torkar håret utan att det blir blött omkring dig. Du spar dessutom tid på att inte behöva torka håret med olika hårprodukter som även skadar håret.

OBS! Färg går inte att välja. Färgerna väljs ut slumpmässigt hos leverantören. Handdukssjalen finns i färgerna blå, ljusrosa, orange och lila.

Specifikationer

Storlek på produkt:L 55 cm, B 22 cmMaterial:MikrofiberVikt: 80 gramIngår i förpackning:1 x hair wrap

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.