Handhållen spelkonsol – 9999 inbyggda retrospel

79 kr

En handhållen spelkonsol med 9999 retro-spel inbyggda!

Slut i lager

Artikelnr: 23511 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En handhållen retro-spelkonsol från Verk Group. Denna handhållna retro-spelkonsol har 9999 inbyggda retro-spel! Alla spel är unika och kommer att ge många timmars skoj! Några av spelen som finns är Tetris, Formula 1, Arkanoid, Space incader, Frogger, Snake, Battle tank och Ping-Pong. Spelkonsolen är av bästa kvalitet och dess hölje är hållbart. Den här handhållna spelkonsolen blir rolig att använda för hela familjen eller med dina vänner. Perfekt att ge bort i present till de som älskar retro-spel eller som saknar spel från förr.

Den har en liten och kompakt storlek. Ljudet hörs tydligt från spelkonsolen och det går enkelt att justera volymen på en knapp vilket är mycket användbart exempelvis när du är på resande fot eller för att inte störa familjemedlemmar med ditt ljudet från ditt spelande. Det går även att stänga av musiken på den. Spelkonsolen drivs av två AA-batterier (ingår inte!) och den har mycket låg energiförbrukning.

Det finns 16 svårighetsgrader, 15 olika formmönster och 16 graders nedstigningshastighet för element. Det går även att återställa spelet och pausa medan du spelar.

Specifikationer

Rekommenderad ålder: + 3 årStorlek på produkt:18,5 x 8 x 2 cmFärg: SvartBatteri:2 x AA-batterier (ingår inte!)Antal inbyggda spel:9999Knappfunktioner:Reset (återställning),Slå på/av ljudet,Starta / Pausa,På / Av knapp,4 navigeringsknappar,RotationsnyckelIngår i förpackning:1 st handhållen spelkonsol med 9999 inbyggda spel

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.