Hantel 1 kg

89 kr

Att använda hantlar är effektivt om du vill bygga styrka och muskler. Med en hantel kan du träna hela kroppen!

Slut i lager

Artikelnr: 22399 Kategorier: , , , , Varumärke:

Beskrivning

En hantel med en vikt på 1 kg, från Umbro.Att använda hantlar är effektivt om du vill bygga styrka och muskler. Träningen är mångsidig och kan användas för att träna de flesta muskelgrupper.Hantlar är idealiska för att träna hela kroppens styrka och uthållighet. För alla som vill bygga upp styrka, bränna fett eller skapa en vältränad kropp, har viktträning med hantlar visat sig vara mer effektiv.

Denna hantel har en neoprenbeläggning som ger bra grepp och som gör den mer skonsam för händerna då den ger skydd mot förhårdnader. Neoprenbeläggningen gör också att hanteln ser välvårdad och orörd ut då det är mycket tåligt mot smuts och stötar. Den minimerar dessutom buller och minskar slitageskador på golv.Hantlarnas sexkantiga form hindrar hantlarna från att rulla iväg när de sätts ner för att utföra andra övningar. Denna hantel är kompakt och idealisk för att användas i stort sett var som helst, på gymmet, hemma och även utomhus.

Med en hantel kan du använda den till promenader, jogging, yoga, bröstpress, knäböj,bicepscurls,tricepspress,frontböj,crunches,axelövningar och mycket mer. Hantelträning passar även utmärkt för uppvärmningsövningar och vid rehabträning.

SpecifikationerStorlek på produkt:15 x 6 x 6 cmMaterial: Neopren, järnFärg: BlåVikt: 1 kgIngår i förpackning:1 st hantel

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.