HDMI till VGA – Adapter

79 kr

Den här adaptern ger dig en bred kompatibilitet med högsta ljudkvalitet samtidigt som du kan använda 2 skärmar samtidigt!

Slut i lager

Beskrivning

En HDMI till VGA-adaptern från Verk Group. Den här universala HDMI till VGA-adaptern erbjuder bredkompatibilitet och högkvalitativt ljud. Denna hållbara adapter möjliggör bekväm användning av två skärmar samtidigt vilket säkerställer komfort och säkerhet. Det låter dig också visa bilden i hög upplösning.

Adaptern fungerar perfekt med många olika enheter. HDMI-kontakten är kompatibel med bärbara datorer, TV-box och spelkonsoler. VGA-kontakten är kompatibel med TV-apparater, projektorer och skärmar. Adaptern överför signalen från HDMI till VGA som en blixt och ger högkvalitativa högupplösta bilder.Förutom HDMI- och VGA-anslutningar är adaptern också utrustad med ett praktiskt 3.5mm-uttag, vilket konverterar digitalt ljud till analogt stereoljud.

Gillar du att spela på din konsol? Anslut den till din TV med denna adaptern. Detta gör att du kan njuta av dynamiskt spel på den stora skärmen och samtidigt uppleva en extraordinär ljudupplevelse. Ljudkvaliteten som adaptern erbjuder kommer utan tvekan att glädja dig och ge oförglömliga känslor.Med den här adaptern kan du använda två skärmar på två sätt. Vill du titta på en film bekvämt på den stora skärmen? Så är det bara att kopiera bilden. Letar du efter ett sätt att öka din arbetseffektivitet? Förläng skärmen och njut av ytterligare möjligheter.

Specifikationer

Storlek på produkt:34,2 x 15,6 x 49 mmKabellängd: 52 cmUpplösning:720P / 1080I / 1080PPlug & Play: JaFärg: SvartIngår i förpackning:1 st adapter, 1 st 3.5mm kabel

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.