HDMI till VGA adapter med ljud – Svart

159,00 kr

Den här adaptern ger dig en bred kompatibilitet med högsta ljudkvalitet samtidigt som du kan använda 2 skärmar samtidigt!

7 i lager

Artikelnr: 16228 Kategorier: , , , , Varumärke:

Beskrivning

Den här universala HDMI till VGA-omvandlarenMM102 från UGREEN erbjuder bredkompatibilitet och högkvalitativt ljud. Denna hållbara adapter möjliggör bekväm användning av två skärmar samtidigt vilket säkerställer komfort och säkerhet. Det låter dig också visa bilden i hög upplösning.

Adaptern fungerar perfekt med många olika enheter. HDMI-kontakten är kompatibel med bärbara datorer, TV-box och spelkonsoler. VGA-kontakten är kompatibel med TV-apparater, projektorer och skärmar. Adaptern överför signalen från HDMI till VGA med som en blixt och ger högkvalitativa högupplösta bilder upp till 1920×1080 @ 60Hz.Förutom HDMI- och VGA-anslutningar är adaptern också utrustad med ett praktiskt Micro USB-uttag och en stereoljudport, vilket säkerställer pålitlig, snabb och stabil ljudöverföring. Denna unika enhet ger inte bara rik på detaljer, fantastisk bild utan också kristallklart ljud.

Gillar du att spela på din konsol? Anslut den till din TV med MM102-adaptern. Detta gör att du kan njuta av dynamiskt spel på den stora skärmen och samtidigt uppleva en extraordinär ljudupplevelse. Ljudkvaliteten som adaptern erbjuder kommer utan tvekan att glädja dig och ge oförglömliga känslor.Med MM102-adaptern kan du använda två skärmar på två sätt. Vill du titta på en film bekvämt på den stora skärmen? Så är det bara att kopiera bilden. Letar du efter ett sätt att öka din arbetseffektivitet? Förläng skärmen och njut av ytterligare möjligheter.

Adaptern har ett aluminiumlegeringshölje som ger ökad styrka hos omvandlaren. Adaptern kännetecknas också av bättre, jämnare värmefördelning. Allt detta bidrar inte bara till omvandlarens förlängda livslängd utan också till dess fullständiga säkerhet – du behöver inte oroa dig för någonting medan du njuter av omvandlarens kvalitet!

Specifikationer

Modell:HDMI to VGA Converter with Audio /MM102Vikt:106gFärg:SvartUpplösning:Upp till1080p @60HzIngång:HDMI, micro USBUtgång:VGALjud stöds: Ja

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.