Hopfällbar organiseringsväska för bagageutrymme

129 kr

Med hjälp av denna förvaringsväska kan du organisera i ditt bagageutrymme efter en shoppingrunda.

Slut i lager

Artikelnr: 23641 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Ett svart, vikbar organiseringsväska för bagageutrymme, från Xtrobb. Väskan har 3 st fack varav ett av dem är större än de andra två. Den har även flera fickor, varav några med mesh-nät, där du kan förvara kartor, broschyrer och mycket mer. Väskan är tillverkad av tålig polyester. Den har starka och bekväma handtag som gör det lätt att bära. Väskan kan vikas ihop och tar därmed knappt någon plats.

Väskan har stabila och hårda väggar så att den håller sig uppe när väskan är uppfälld. Denna väska är perfekt att använda när du är iväg och handlar mat och annat kul. Efter shoppingrundan kan du bara organisera dina varor lätt och smidigt i denna väska. Väskan fungerar även perfekt att ha i bilen när du ska på utflykt eller resa och på så sätt ha ordning på dina varor eller grejer.

Väskan fungerar både hemma för att organisera linne, rengöringsprodukter, kläder, livsmedelsprodukter, såväl som i bilens bagageutrymme för att lagra nödvändiga tillbehör. Det kommer att bli lätt att hålla ordning med denna väska.

Specifikationer

Storlek på produkt:(ihopvikt): 25 x 40 x 6 cm

Storlek på produkt (uppfälld): 25,5 x 37 x 26-52 cm

Material: Polyester

Ingår i förpackning: 1 st organiseringsväska

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.