Juldekoration LED-draperi 300 LEDS Multifärg

229,00 kr

Skapa julstämning med multifärgad belysning i form av ett LED-draperi.

4 i lager

Artikelnr: 24273 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

En juldekoration i form av ett LED-draperi. Det här juliga och vackra LED-draperiet kan bli en perfekt juldekoration. Att dekorera hemmet med mysig julbelysning under julen är populärt och skapar mysig stämning – byt ut ljuskällor hemma runt jul eller ha fler ljuskällor för en mer ombonad känsla. Draperiet avger multifärgat ljus.

Det har åtta olika ljuslägen och de olika sekvenserna kan växlas med hjälp av drivrutinen som ingår i setet. Lamporna drivs via strömkabel, så du behöver inte oroa dig för det ständiga bytet av batteri. Ett av LED-draperiets största styrkor är också att det har en transformator som ändrar spänningen från 230V till 31V, så att du kan lämna det på och lämna huset utan att behöva oroa dig för att det ska börja brinna.

Detta LED-draperi beståendes av 300 LED-lampor, förbrukar mindre energi än traditionella ljuskällor eftersom de inte avger värme när de lyser. De har även en lång livslängd på upp till 35 000 timmar. Detta LED-draperi är vattentätt och gör att det kan hänga utomhus på altanen eller ute i trädgården om du inte vill ha det hängandes inomhus.

Specifikationer

Total längd: 615 cm

Spänning: 230V / 31V

Effekt: 6W

Strömförsörjning: Strömkabel

Antal LED-lampor: 300 st

Antal ljuslägen: 8 st

Färg: Vit, flerfärgad

Ljusfärg: Multifärg

Material: Plast

Vattentätsklass: IP44

Ingår i förpackningen: 1 st LED-juldraperi/dekoration

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.