Juldekoration LED-gardin Kallvit – Måne & Stjärnor 138 LED-lampor

199,00 kr

Skapa julstämning med kallvit belysning i form av en LED-gardin med måne och stjärnor.

2 i lager

Artikelnr: 24263 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

En juldekoration i form av en LED-julgardin med måne och stjärnor. Den här juliga och vackra LED-gardinen med måne och stjärnor kan bli en perfekt juldekoration. Att dekorera hemmet med mysig julbelysning under julen är populärt och skapar mysig stämning – byt ut ljuskällor hemma runt jul eller ha fler ljuskällor för en mer ombonad känsla. Den avger kallvitt ljus.

Den har åtta olika ljuslägen och de olika sekvenserna kan växlas med hjälp av drivrutinen som ingår i setet. Lamporna drivs via strömkabel, så du behöver inte oroa dig för det ständiga bytet av batteri. En av LED-gardinens största styrkor är också att det har en transformator som ändrar spänningen från 230V till 31V, så att du kan lämna den på och lämna huset utan att behöva oroa dig för att det ska börja brinna.

Denna LED-gardin beståendes av 138 LED-lampor, förbrukar mindre energi än traditionella ljuskällor eftersom de inte avger värme när de lyser. De har även en lång livslängd på upp till 35 000 timmar. Denna LED-julgardin är vattentät och gör att den kan hänga utomhus på altanen eller ute i trädgården om du inte vill ha den hängandes inomhus.

Specifikationer

Total längd: 570 cm

Spänning: 230V / 31VEffekt: 3,6W

Strömförsörjning: Strömkabel

Antal LED-lampor: 138 st

Antal ljuslägen: 8 st

Färg: Vit, transparent

Ljusfärg: Kall vit

Material: Plast

Vattentätsklass: IP44

Ingår i förpackningen: 1 st LED-julgardin/dekoration

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.