Justerbar Skrivbordslampa LED med RGB – Vit

199 kr

En stilren, liten skrivbordslampa med stark belysning med justerbar vinkel.

2 i lager

Artikelnr: 23523 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En vit skrivbordslampa med justerbar vinkel från Verk Group. Att ha lämplig och korrekt belysning när du arbetar vid skrivbordet är mycket viktigt, oavsett om det är på kontoret eller hemma. Oavsett om du arbetar, målar, skriver, läser eller utför någon hobby är det viktigt med bra belysning. Denna skrivbordslampa garanterar den belysningsnivå som krävs för effektiv läsning och arbete.Du kan justera skrivbordslampans vinkel så att det blir perfekt anpassat för dig.

Skrivbordslampan är tillverkad av plast och har 16 st LED-lampor. Den har dessutom häftig RGB-belysning där du kan välja mellan 256 st färger så att du kan anpassa belysningen efter vilken stämning du vill ha i rummet. Lampan har en mycket lätt vikt och en liten storlek vilket gör den enkel att ta med sig. Den drivs dessutom av 4 x AAA-batterier som gör att den inte kräver något eluttag vilket gör den ännu enklare att ta med sig.

Specifikationer

Höjd på produkt: 48 cmLängd på kabel: 110 cmStorlek på bas: 13 x 13 cmFärg:VitMaterial: PlastAntal LED: 16 SMD LEDRGB: Ja, 256 st färgerFärgtemperatur: 5500KStrömkälla: 4 x AAA-batterierJusterbar vinkel: JaIngår i förpackning:1 st skrivbordslampa, 1 st USB-kabel, 4 st AAA-batterier

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.