Justerbart & vikbart stativ för mobil/surfplatta (GJORTS OM)

69,00 kr

Det här justerbara stativet håller din mobil eller surfplatta på plats.

Slut i lager

Artikelnr: 21344 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

Ett vikbart och justerbart stativ för mobil och surfplatta, från Verk Group.Det här stativet imponerar med sin smarta design och kan göra ditt liv mycket enklare. När du inte använder stativet kan du enkelt fälla ihop det och ta med dig det när du behöver. Det väger lite och tar knappt någon plats. Det passar för mobiler och surfplattor med en storlek på upp till 25,4 cm.

Du kan även justera stativet på bredden och lutningen så att det är i precis rätt position för dig och dina behov. Den har också en halkfri undersida som gör att din mobil eller surfplatta hålls på plats. Tillbehöret är perfekt för många olika möjligheter. Med händerna fria kan du samtidigt använda telefonen eller surfplattan och göra andra saker. Utnyttja dessa möjligheter medan du arbetar, vilar eller lagar mat, bestäm hur du vill använda stativet och njut av bekvämligheten.

Specifikationer

Storlek på produkt:10,5 x 6,5 x 0,5 cmMöjlighet att justera stativet:Ja,bredd och lutningMaterial:Plast, metallKompatibel med:Mobiler/Surfplattor upp till 10 tum/25,4 cmIngår i förpackning:1 x vikbart stativOBS!Tillverkaren skickar slumpmässiga färger och därmed går det inte att välja vilket färg du vill ha. Stativet finns i vit, svart, turkos och rosa (den rosa har en spegel).CE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.