Kalkylator för kontoret – Vit

89,00 kr

Miniräknaren har en 12-siffrig LCD-display och 20 mm höga siffror.

2 i lager

Artikelnr: 21071 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Ett vit kalkylator från Verk Group. Denna kalkylator passar att ha på kontoret eller i skolan. Den har en 12-siffrig LCD-display och 20 mm höga siffror. Den har funktioner som summa, subtraktion, produkt, kvot, likhetstecken, MU-marginalberäkningar, ångra-funktion och mycket mer. Kalkylatorn har dubbel strömförsörjning och har både solcells- och batteridrift. Med batterier drivs den av 1 x AAA LR03-batterier (batterier ingår ej!). Kalkylatorn har stora, tydliga knappar och den är bekväm att använda. Den stänger av sig automatiskt efter 9 minuter.

Mobilen klarar många av de små och snabba uträkningarna som behöver göras till vardags men vid mer avancerade uträkningar behövs en riktig miniräknare. En miniräknare är enkel att ta med eftersom den oftast är väldigt liten och lätt. Ha den alltid liggande i väskan så kan du snabbt räkna ut det du behöver.

Specifikationer

Storlek på produkt:16.5 x 13 x 1.5 cmStorlek på display:9,5cm x 2 cmMaterial:PlastVikt:183 gramBatterier medföljer:Nej (Kräver 1 x AAA LR03-batterier)Ingår i förpackning:1 xKalkylatorCE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.