Kameraattrapp /Övervakningskamera dummy med solceller

149 kr

Kameraattrappen för både inomhus- och utomhusbruk med LED-lampa som kan förhindra brott.

4 i lager

Artikelnr: 21456 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En vit kameraattrapp med solceller, från Verk Group. Denna kameraattrapp är mycket verklighetstrogen och skrämmer bort inbrottstjuvarna! Denna kameraattrapp kan sättas upp både inomhus och utomhus. Den är mycket väderbeständig. Den har en LED-lampa som blinkar vilket är ett försök att skrämma iväg tjuvar då de kan tro att det är en riktigt kamera. Denna kamera har en trovärdig och professionell design som troligen kan lura iväg inbrottstjuvar.Den laddas via solceller men kan även drivas med batterier (medföljer inte!) och den är enkel att montera.Kameraattrappen har en skymningssensor och en rörelsedetektor. Den tänds om den känner av rörelse vilket kan få många inbrottstjuvar att skrämmas iväg. Den har en rörelsevinkel på~ 120 ° m, ca 3 meter. Den har en praktisk vägghållare med möjlighet att justera. Den har även en On/Off-knapp så att du enkelt kan bestämma själv när den ska vara på eller inte. Det medföljer även en fjärrkontroll till kameraattrappen så att du enkelt kan styra den. Den har 3 ljuslägen och panelmed 77 COB LED-punkter.

Fördelen med att använda sig av en attrapp istället för en riktig kamera är framförallt priset. Till en mycket lägre kostnad kan du få samma effekt som med en riktig kamera som ofta kostar tusentals kronor. Nackdelen är naturligtvis att det bara är en attrapp vilket gör att du inte kommer att ha något bildmaterial eller några bevis om någon faktiskt skulle bryta sig in på din egendom eller i ditt hus.

Specifikationer

Panel med 77 COB LED-punkterOn/Off-knapp:JaSolceller: JaRörelsevinkel: ~ 120 ° mLjuslägen: 3 stBatteri ingår:NejIngår i förpackning:1 x kameraattrappCE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.