Utgått

849 kr

Med denna kolrök kan du njuta av god rökt mat!

Slut i lager

Artikelnr: 24669 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Om du älskar rökt mat har du hittat rätt då denna kolrök ser till att du kan njuta av riktigt god rökig mat! Med denna kolrök kan du röka fisk, kött och grönsaker. Kolröken kommer att se till att du får ett riktigt rökigt och högkvalitativt resultat. Du kan även hänga upp maten i de medföljande krokarna. Tack vare sin design och storlek är den mycket lätt att flytta på och att ta med sig.

Denna kolrök kan även användas som en säker, traditionell eldstad genom att ta bort den högre ringen och gallren. Den nedre modulen på denna kolrök är en traditionell grill och för att använda den behöver du bara placera gallret ovanför elden.Du kan förbereda traditionella grillade rätter på gallret, och du kan skydda dem från vinden med ett lock.Locket har en termometer som låter dig kontrollera temperaturen och det har även en ventil med justerbart ångflöde.

Specifikationer

Gallerdiameter: 38 cmStorlek på produkt: 45 x 80 cmStorlek på spännband: 410 x 2,5 cmVattenskål:JaAskfat:JaKolgaller:JaRökkrokar: 6 stMöjlighet att röka:JaMöjlighet till grillning:JaHärdfunktion: Ja

Material: StålFärg: SvartIngår i förpackning:1 st kolrök med galler och vattenskål

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.