Konstgjord Blombukett Pioner 50 cm – Rosa

189,00 kr

Vacker och verklighetstrogen konstgjord blombukett med pioner från 4Living.

3 i lager

Artikelnr: 18368 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En konstgjord växt i form av en blombukett med vackra, rosa pioner. Blombuketten är ca 50 cm hög. Vem älskar inte att ha en vacker blombukett hemma? Med denna vackra konstgjorda blombukett kan du ha en varje dag! För att få lite omväxling kan du byta vasen då och då för att ge ett annat intryck.

Konstväxten är från 4Living ochoavsett om du har gröna fingrar eller lyckas döda kaktusar så är konstväxter ett mycket praktiskt, enkelt, lättskött och prisvärt alternativ till att inreda hemmet med grönskande växter! Genom att använda konstväxter blir det inga besvär med vattning eller allergier, eller att tampas med ohyra på krukväxter. Det blir heller inga giftiga växter i hemmet för dina husdjur.Konstgjorda växter är ett enkelt, vackert och snabbt sätt att liva upp utseendet på ditt hem eller kontor. Det är bara att inreda och damma av emellanåt.Konstgjorda växter är lätta att ta hand om och kan också placeras på platser där det inte skulle finnas tillräckligt med ljus för riktiga växter.

Med en konstväxt hemma behöver du aldrig mer påminna dig själv om att vattna blommor eller fixa någon som vattnar dina växter när du är bortrest en längre tid. Väldigt smidigt!

Specifikationer

Växt färg:Rosa, grön

Storlek på produkt:50 cmSort:Pioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.