Kylplatta för laptop

169,00 kr

Med den här kylplattan kan du sänka din laptops temperatur.

Slut i lager

Artikelnr: 21060 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En svart, universell kylplatta för laptops, från Verk Group.Bärbara datorer, även kallat laptops, kan bli väldigt varma under längre stunder av användning vilket denna stilrena kylplatta effektivt reglerar och ser till att temperaturen istället sänks.Kylplattan är tillverkad av högkvalitativa material som möjliggör ett bra luftflöde och en lägre temperatur vilket datorn mår mycket bättre av, vilket i sin tur säkerställer en längre batteritid och stabil drift.

Tack vare kylplattans 12 cm stora fläkt får den datorns temperatur att sjunka. Kylplattan är som ett stativ och gör att datorn placeras i en bra användningsvinkel vilket du kan justera. Stativet har även en mycket lätt konstruktion så det är enkelt att flytta på.

Stativet har även en design med halkfria dynor som möjliggör säker placering av datorn på stativet vilketgaranterar högsta komfort under användning. Det är även utrustad med gummikuddar för att dämpa vibrationer. Stativet passar bärbara datorer med en diagonal på9-17 tum.

Stativet är upplyst med blått LED-ljus och drivs via USB-ingång.Stativet har två USB-portar och dess strömförsörjning kan enkelt bestämmas via en På/Av-knapp. Den medföljande USB-kabeln är ca 45 cm lång.

Specifikationer

Storlek på bordsskivan för den bärbara datorn:36,8 x 26,5 cmBasmått:20 x 33 cmIngångsport:2 xUSBUSB-kabellängd: ca 45 cmIngår i förpackning:1 x kylplatta, 1 x USB-kabelCE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.