Kylväska/Picknickkorg med kylfunktion – Orange

179,00 kr

En praktisk kylväska som är bekväm att bära tack vare det breda handtaget, perfekt att ta med på utflykten.

Slut i lager

Artikelnr: 23333 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En vit kylväska med orange blommönster från Verk Group. Detta är en praktisk kylväska som är bekväm att bära tack vare de två breda, halkfria handtagen. Dess form liknar en picknickkorg. Den har två dragkedjor så den är enkel att öppna och stänga. Den har dessutom ett vattentätt isoleringsskikt. Den går att vika ihop när den inte används och den tar väldigt lite plats. Kylväskan har en hård botten för extra stabilitet och hela väskan har en aluminiumstomme. Kylväskan har dessutom mycket låg vikt och är mycket lätt att bära med sig.

En perfekt kylväska för att ta med sig dricka och mat vid utfykter för att kunna hålla maten fräsch längre. Den håller maten och drycken kall under en lång tid. Glöm inte att lägga i en kylklamp (säljs separat) för att hålla kylväskan kall längre. Med denna kylväska får du plats med mat och dryck för en härlig utflykt, resa eller tur från mataffären.

Specifikationer

Storlek på produkt:48 x 28 x 22 cmStorlek på ihopvikt kylväska:48 x 28 x 5 cmMaterial: AluminiumFärg: Orange, vit, flerfärgadIngår i förpackning:1 st kylväska

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.