Lekset i trä med plasthink – Grönsaker och frukt 14 delar

229,00 kr

Ett sött lekset beståendes av massor av olika grönsaker och frukt i trä.

Slut i lager

Artikelnr: 21563 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Ett sött lekset i trä som består utav 14 delar. Träleksaker är ett tidlöst förslag och är miljövänligt och hållbart. Dessutom är träleksakerna säkra för alla barn. Leksakerna har inga vassa kanter och de har målats med en speciell ofarlig hälsofärg.

En uppsättning färgglada grönsaker och frukter i en plasthink med lock är ett bra komplement till det roliga för små kockar som älskar att leka hemma, shoppa eller laga mat. Barn gillar att observera vuxna och härma dem – det här setet kommer att göra det möjligt för dem att göra det. När barn härmar vuxna i såna här situationer ger det en pedagogisk påverkan.

Grönsakerna är mycket färgglada och har en realistisk imitation. Dess livliga färger kommer att uppmuntra barnet till lek. De olika delarna kan sättas ihop med kardborrebanden som sitter på leksakerna. På så sätt kan barnen dela på grönsakerna med träkniven. I detta set ingår:1 st hink med lock, 1 st kniv, 1 st 1 st skärbräda, 1 st broccoli, 2 st apelsiner, 1 st jordgubbe, 1 st tomat, 1 st päron, 1 st banan, 1 st citron, 1 st aubergine, 1 st morot och 1 st fisk.

I setet ingår en plasthink med lock vilket gör att leksakerna är lätta att ta med sig på utflykter, resor, kompisäventyr, dagis eller ut till trädgården. Hinken tar inte mycket plats och är lätt att bära med sig. Alla leksakerna i setet får plats i hinken vilket gör det lätt att hålla ordning på allt.

Specifikationer

Rekommenderad ålder: + 3 år

Storlek på tårta: ø 18 x H 19 cm

Material: Trä

Färg: Trä, röd, flerfärgad

Ingår i förpackning: 1 st hink med lock, 1 st kniv, 1 st 1 st skärbräda, 1 st broccoli, 2 st apelsiner, 1 st jordgubbe, 1 st tomat, 1 st päron, 1 st banan, 1 st citron, 1 st aubergine, 1 st morot och 1 st fisk.

Rekommenderas ej för barn under 3 år! Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.