Litet smyckeskrin med spegel – Ecru

kr

Med hjälp av detta stilrena smyckeskrin med spegel kan du förvara och organisera dina smycken.

Slut i lager

Artikelnr: 24033 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Ett litet, ecru-färgat smyckeskrin frånVerk Group.Med hjälp av detta stilrena smyckeskrinkan du förvara och organisera dina smycken. Den har en vacker dekoration på locket i form av en guldfärgad cykel med strasstenar. Den praktiska lådan har flera olika fack, tack vare vilka du kan styra ordningen på din smyckessamling. Facken finns i olika storlekar och är perfekta för att förvara klockor, armband, kedjor, samt örhängen och till och med mynt.

Det finns flera olika fack där du bland annat kan få plats med sex ringar eller tre par örhängen. Inuti smyckeskrinet finns en spegel så att du kan kolla hur smyckena ser ut på dig. Bakom spegeln gömmer sig en flexibel ficka och tre krokar där du kan förvara armband, kedjor och halsband. Facken är fodrade med ett mjukt material för att skydda de ömtåliga smyckena mot repor.Smyckeskrinet stängs och öppnas med dragkedjan.

SpecifikationerStorlek på produkt: B 10 x D 10 x H 5 cmStorlek på ficka: 8,5 x 3 cmSpegelns storlek: 4,5 x 4,5 cmStorlek på facken: 4 x 2,3 cmRingfackets bredd: 3 cmMaterial: Konstgjort läderFärg:Ecru-färgadIngår i förpackning:1 st smyckeskrin

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.