Lyktljus 40 x 55 mm – 5 st Vita

29,00 kr

Låt dessa vackra lyktljus sprida ett mysigt ljus i ditt hem!

2 i lager

Artikelnr: 8494 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Inget skapar så mycket mysstämning hemma som ljus! Ljus passar dessutom överallt i hemmet – förutom i barnens rum. Men de går att få in i inredningen lätt som en plätt då de fyller både en dekorativ och praktisk funktion i hemmet. När du vill ändra om lite hemma är bland det lättaste att ändra på just ljus och lyktor då du dels kan ändra om de du har från rum till rum men även inreda med någon ny här och där vilket skapar en personlig touch i ditt hem.Dessa vackra lyktljus kan sprida ett mysigt och behagligt i ditt hem.Skenet från en lykta bidrar till en härligare känsla, oavsett om det är en vanlig vardag eller fest.

Tips!Kombinera olika storlekar och/eller stilar på lyktor som du sedan ställer i en grupp så får du en riktigt mysig ljuskälla att lysa upp ett mörkt utrymme. Ju fler desto mysigare.

Specifikationer

Märke:PolarMått:4 x 5,5 cmBrinntid: 14 timmarFärg:VitMaterial:PlastIngår i förpackningen: 5stSkötselråd:Torka av med fuktig trasa

Bra att tänka på:Lämna aldrig ljus obevakade! En eld kan hända snabbt och var alltid på din vakt samt låt aldrig något brandfarligt stå nära eller vara ovanför ett ljus då det lätt kan börja brinna. Se till att ha verktyg hemma för din brandsäkerhet såsom brandvarnare, brandfilt och brandsläckare!

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.