Massageboll i gummi 6,3cm

39,00 kr

Denna massageboll hjälper dig att bygga upp styrka i händerna och kan användas till att massera ömma punkter.

2 i lager

Beskrivning

En massageboll från Iso Trade. Denna massageboll hjälper dig att bygga upp styrka i händerna och kan användas till att massera ömma punkter som är svåra att nå. Bollenhjälper dig att stärka fingrar, händer och underarmar. Bollen är tillverkad av ett material som påverkar massagens effektivitet. Det solida materialet leder i sin tur till bollens hållbarhet och användningslängd, såväl som större användarnöjdhet.

Bollen är lätt, behändig och ligger väldigt bra i handen. Den speciella strukturen på beläggningen och formen säkerställer att greppet är bekvämt och säkert. Tack vare sin lilla storlek är förvaring inget problem. Den kan även enkelt transporteras, eftersom den lätt får plats i en väska eller ryggsäck. Bollen är helt vattentät vilket ger ett effektivt skydd mot smuts och bakterier.

Massagebollen har ett brett användningsområde. Den kan minska ömhet, är bra för blodcirkulationen och lindra stress. Bollen kan användas inom sjukgymnastik, rehabilitering, träning, yoga, pilates och mycket mer.

Specifikationer

Storlek på produkt: ø6.3 cm

Material: Gummi, TPE

Färg: Blå

Ingår i förpackning: 1 st gummiboll

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.