-20%

Matt skal – Apple iPhone 13 Mini – Blå

79,00 kr

Detta stilrena, matta skal skyddar din iPhone 13 Mini från stötar och repor.

1 i lager

Artikelnr: 23482 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

Ett blått, matt skal för Apple iPhone 13 Mini från 3MK.Detta stilrena, matta skal skyddar diniPhone 13 Mini från stötar och repor. Detta skal representeras av hög kvalitet och innovativ design som blir en pålitlig duo som ger utmärkt skydd och snyggt utseende till din iPhone 13 Mini.Du kan vara säker på att det här skalet aldrig kommer att svika dig. Det är tillverkat av ett innovativt och skönt material med perfekt dämpande teknik och samtidigt med elegant finish. Skalet kommer att hålla i många år.

Detta matta skal skyddar din telefon perfekt under ett fall och absorberar kraften från stöten. Absorber125™ motståndsklass bekräftar att telefonen som skyddas av detta skal inte led några skador efter att ha tappats 26 gånger från en höjd av 125 cm. Det är högre än militärt skydd.Granskningen efter testet visade inga skador på telefonen! Detta ger din mobil ett fantasiskt skydd mot repor, fall och stötar. Skalet har även en höjd kant runt linsen vilket gör att din kameralins inte kommer att repas när du lägger mobilen på en plan yta.

Detta högkvalitativa skal kommer att hålla formen, färgen och hålla fingeravtryck borta. Inga repor, missfärgningar, smuts eller fingeravtryck kommer att finnas på detta skal. Det har en lång hållbarhet och är mycket slitstarkt.Ett ögonblick av ouppmärksamhet och du gav skalet en fläck? Möt det första fodralet på marknaden, som du enkelt kan hålla rent. Tack vare den höga kvaliteten på utförande kan du tvätta den i tvättmaskinen med andra kläder eller tyger. Ingen skrubbning, inga starka rengöringsmedel, inget köp av en annan produkt.

Det matta skalet är kompatibelt med induktionstelefonladdare, vilket gör att du enkelt kan ladda din telefon trådlöst utan att ta bort skalet. Det matta skalet skyddar alla utstickande knappar, och EasyClick™ Buttons-standarden garanterar full beröringskänslighet. Det matta skalet har också exakta öppningar för alla nödvändiga telefonuttag.

Dscouts forskning visade att den genomsnittliga användaren håller mobilen i handen i nästan 2,5 timmar om dagen. Det matta skalet är godkänt av National Institute of Hygiene, vilket garanterar att det är fritt från skadliga ämnen och säkert för din hälsa – oavsett hur mycket tid du spenderar med telefonen.Det matta skalet har framgångsrikt klarat RoHS-certifieringen i ett oberoende laboratorium – vilket betyder att det är miljövänligt och följer strikta EU-direktiv om tungmetaller och farliga ämnen (inklusive bly, kvicksilver och kadmium).

Specifikationer

Färg:BlåMaterial: Termoplastisk polyuretan (TPU)Kompatibel med:AppleiPhone 13 MiniIngår i förpackning:1 stmatt skal

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.