Mobilhållare med klämma – Svart

79 kr

Den här svarta, stilrena hållaren håller din mobila enhet på plats och precis i den vinkeln du önskar.

Slut i lager

Beskrivning

Den här stilrena, justerbara mobilhållaren från Verk Group kan du montera på ett bord eller en bänkskiva.Den här praktiska, stilrena och svarta hållaren för smartphones kan göra ditt liv enklare på många sätt.Den här högkvalitativa mobilhållaren är ett extremt användbart tillbehör. Med dess hjälp kan du frigöra händerna när du till exempel tittar på en film eller video på YouTube. Eller varför inte använda det för att läsa en intressant e-bok? Du kan också använda den för att bekvämt spela dina favoritmobilspel.

Tack vare den justerbara vinkeln kan du justera dess position efter dina behov. Anpassa tillbehörets position efter dina behov och önskemål så att du får största möjliga komfort. Hållaren passar de flesta mobiler och håller din telefon stabilt och säkert.Du behöver inte oroa dig för att din mobila enhet faller och skadas, stativet skyddar den från liknande olyckor. Du kan justera klämmornas avstånd från 12 till 19 cm. Klämmorna är försedda med gummi som inte repar enheten. Hållaren är mycket enkel och snabb att montera och sedan är det bara att använda det!

Det perfekta tillbehöret oavsett om det ska spelas spel, titta på filmklipp eller läsas recept.

Specifikationer

Längd på hållarens ”arm”: ca 60 cmJusterbart avstånd på klämmor: från 12 till 19 cmMaterial:Plast, gummiFärg: SvartIngår i förpackning:1 st justerbar mobilhållareKompatibel med:Universal

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.