Mobilhållare till cykel – Svart

69,00 kr

En vinklingsbar mobilhållare som fästs på cykelstyret.

5 i lager

Artikelnr: 22639 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En svart, roterbar mobilhållare som fästs på cykelstyret. Denna mobilhållare håller fast din smartphone och ser till att du enkelt kan komma åt mobilen under cykelfärden för navigering och för att sköta samtal eller andra appar. Mobilhållaren är tillverkad av högkvalitativa material som skyddar telefonen mot fall och stötar. Hållaren kommer aldrig att repa eller skada din smartphone.

Denna hållare är universal och är designad för telefoner med en bredd på 5,5-9,5 cm. Den är kompatibel med alla telefoner med det måttet. Hållaren kan även användas på elscooter, motorcykel, barnvagn och mycket mer. Så länge styrets diameter har en storlek på1,5 -2,2 cm.

Den mobila enhet som är ansluten till telefonhållaren är säker när du reser även på en ojämn väg, dessutom lämnar den dina händer fria, vilket är nödvändigt för att hålla i styret eller köra barnvagnen. Navigering kan visas på skärmen, vilket gör det lättare att ta sig till önskad plats utan att behöva stanna och kontrollera kartan. Telefonhållaren är också mycket enkel att montera, så att du kan förbereda den för avresa på bara några ögonblick. Den har ett 360° roterbart huvud som låter dig justera vinkeln på skärmen, samt snabbt ta bort telefonen från hållaren, exempelvis när du är parkerad.

Specifikationer

Styrets diameter: 1.5 cm-2.2 cm

Färg: Svart

Rotation: 360 °

Kompatibel med: Designad för telefoner som är5.5-9.5 cm breda | Passar cykelstyren, motorcykelstyren, elscooter, barnvagn osv.

Ingår i förpackning: 1 st mobilhållare

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.