Mobilhållare till cykel

169 kr

En vinklingsbar mobilhållare som fästs på cykelstyret.

1 i lager

Artikelnr: 22606 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En svart, vinklingsbar mobilhållare som fästs på cykelstyret, från Trizand. Denna mobilhållare håller fast din smartphone och ser till att du enkelt kan komma åt mobilen under cykelfärden för navigering och för att sköta samtal eller andra appar. Mobilhållaren är tillverkad av högkvalitativt silikon, aluminium och gummi. Det flexibla och mjuka gummi-materialet skyddar telefonen mot fall och stötar. Hållaren kommer aldrig att repa eller skada din smartphone. Hållaren kommer heller inte att blekna och är dessutom luktfri.

I setet med mobilhållaren ingår en uppsättning röda halkskydd så att varje kant är väl skyddad. Överdragen dämpar telefonen vilket är mycket viktigt när det cyklas på ojämnt underlag. Mobilhållaren har ett justeringsvred där avståndet justeras med vredet på sidan av handtaget, vilket är ett av de säkrare sätten att montera telefonen. Dra åt den till lämplig bredd och du behöver inte oroa dig för att den ska ramla ut under cykelturen.

Denna hållare är universal och är designad för telefoner med en bredd på 54-100mm, oavsett märke. Den är kompatibel med alla telefoner med det måttet. Hållaren behöver inte enbart monteras horisontellt utan kan även monteras vertikalt vilket underlättar navigering under cykelfärden. Hållaren kan även monteras direkt på skaftet framför styret.

Specifikationer

Storlek på produkt: L 5,4-10 x B 10 x H 9 cm

Styrets diameter: 22,2-31,8 mm

Material: Aluminium, gummi, silikon

Färg: Svart, röd

Kompatibel med: Universal, designad för telefoner från 54 mm till 100 mm

Ingår i förpackning: 1 st mobilhållare

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.