Mokabryggare 300 ml / 6 koppar – Rostfritt stål

169 kr

Brygg espresso på det klassiska sättet! Roligare och definitivt godare!

Slut i lager

Artikelnr: 23585 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En mokabryggare i rostfritt stål från Verk Group. När du vill göra espresso på det traditionella sättet och även på det bästa! Denna mokabryggare gör jobbet lätt och smidigt då den dessutom passar gasspisar och elektriska hällar. En mokabryggare är en kaffebryggare som brygger kaffet enbart i bryggaren på ett enkelt och smidigt sätt.Med denna bryggare kan du göra fantastiskt gott kaffe, så som det ska smaka och som gör processen lite roligare. Finns få saker som slår en nybryggd kopp espresso hemma hos dig själv.

Den här mokabryggaren rymmer 300 ml eller 6 koppar. Denna mokabryggare består utav tre delar: en nedre vattenbehållare medtrycksäkerhetsventil, tratt med sil för malet kaffe, övre behållare för färdigt kaffe. För att brygga kaffe så är det bara hälla vatten i den nedre behållaren, under säkerhetsventilens nivå. Placera sedan silen i den nedre silen med det malda kaffet utan att det stampas.Dra åt den övre behållaren på bryggenheten ordentligt innan du lagar den, ställ den på spisen. När ånga börjar komma ut ur hålet i den nedre behållaren, ta bort mokabryggaren från spisen. Bryggtiden är ca 5 minuter.

Specifikationer

Storlek på produkt:H 18 cm | Övre diameter 7 cm | Nedre diameter: 10 cmKapacitet:300 ml / 6 kopparFärg:SilverMaterial:Rostfritt stålIngår i förpackningen:1 st mokabryggareSkötselråd:Handdisk rekommenderasVARNING! Det är förbjudet att vrida/skruva av överdelen vid örat, då den kan gå sönder.

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.