Mosaic Diamond Painting – Redskap

119 kr

Alla redskap du behöver till att pyssla med Mosaic Diamond Painting.

Slut i lager

Artikelnr: 22594 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

Ett redskapsset för Diamond Painting från Iso Trade. I detta redskapsset kan du finna alla redskap du behöver till att pyssla med Mosaic Diamond Painting.Diamantmålare utan tillbehör är omöjligt. Dessa är väsentliga och högst nödvändiga! Om du är ny till Mosaic Diamond Painting kommer dessa praktiska tillbehör att göra dig redo att komma igång.

Detta set innehåller bland annat verktygsväska, diamantorganiserare och klistermärken för att beskriva dem på organisatören, tack vare vilket du enkelt kan hålla ordning och noggrant separera individuella delar av setet.Setet innehåller många delar som gör det mycket mer bekvämt och praktiskt att klistra in diamantbilder. Setet innehåller tillbehör som 4 ”pennor”, diamantorganisatör, pinch roller, pincett, lim, verktygsväska, 3 kyvetter och klistermärken för att märka diamanterna på organiseraren.

Diamond Painting består av att fylla det färdiga mönstret på bilden med små diamanter i olika färger. Väldigt enkelt men tidskrävande! Många tycker att diamond painting är en avslappnande och rolig hobby som kräver tid och precision. Det är inget för dig som har dåligt tålamod.

Slutresultatet är imponerande inte bara för personen som sysslat med diamond painting, utan också för alla som ser bilden. De färgglada diamanterna skimrar försiktigt och ger ett fantastiskt intryck.Rama in målningen och ge den en fin plats i huset! Målningarna är inte bara roliga för dig själv utan också en mycket lämplig present till vänner och familj.

Specifikationer

Storlek på organisatören: 17,5 x 10,5 x 2,5 cm

Storlek på väska: 17,5 x 24 cm

Storlek på pennor: 13 x 2,5 cm

Ingår i förpackning: 4 st ”pennor”, 1 st diamantorganiserare, 1 st pressrulle, 1 st pincett, 1 st lim, 1 st verktygsväska, 3 st kyvetter, klistermärken för att märka diamanterna på organisatören

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.