Nalle Puh & Tiger – Solskydd för Bil 2-Pack

59,00 kr

Solskydden med barnens favoritkaraktärer är perfekt för att skydda barnen från solen samtidigt som de fortfarande kan se ut.

13 i lager

Artikelnr: 23050 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

Ett 2-pack solskydd för sidoruta med härliga motiv frånDisney Nalle Puh. Solskydden är tillverkade av hållbart barnsäkert material och är älskat av föräldrar världen över då det skyddar barnens ögon från att bli bländade av solen.Solskydden fästes enkelt upp i bilens fönster med hjälp av sugproppar och skyddar bilens insida samt barnens ansikten från solens starka strålar. Med hjälp av dessa fina solskydd kan du skydda ditt barns ögon från solen samtidigt som de fortfarande kan se ut genom bilfönstret och se på världen utanför.Solskydden ökar komforten under resan och håller barnen upptagna eftersom de kan sitta och kolla på sina favoritkaraktärer på fönsterrutan eller kolla ut utan att bli bländade.Dessa solskydd är enkla att installera och passar alla bilmodeller. Älskade och rekommenderade av mammor och pappor!

Varje förpackning innehåller två solskydd i olika design.

SpecifikationerStorlek på en produkt:44 x 35 cmMaterial:PolyesterFärg: Blå, gul, flerfärgadIngår i förpackning: 2 st solskydd för sidoruta

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.