Överlevnadsarmband

39,00 kr

Detta armband kan även användas för att bland annat vissla med visselpipan, orientera med hjälp av kompassen eller starta en eld.

Slut i lager

Beskrivning

Ett 5in1 överlevnadsarmband. Detta överlevnadsarmband kan användas i många olika situationer. Detta armband kan även användas för att binda tillfälliga tält, göra små effektiva fällor, vissla med visselpipan, orientera med hjälp av kompassen eller starta en eld med den inbyggda magnesiumplattan. Armbandet kan göras till ett överlevnadsrep som mäter 3 meter vilket kan vara mycket användbart i många situationer. Detta överlevnadsarmband är perfekt för dig som älskar att vandra, jaga eller bara vistas mycket ute i naturen.

Det är tillverkat av slitstark plast, spännet innehåller en kniv, visselpipa och en 2 cm lång magnesium eldstartare. Med hjälp av en kniv kan du effektivt slå gnistor mot den, vilket gör att du kan elda effektivt. På ett enkelt och snabbt sätt gör det att du kan sätta på och ta av hela armbandet och omedelbart använda individuella lösningar . Den tandade minikniven skär lätt många typer av material och dess stabila sits i spännet gör den lätt att hantera. Spännet har även en inbyggd visselpipa, från vilken du enkelt kan göra ett högt varningsljud. Repet i armbandet är flätat i ett snyggt mönster. En kompass är vävd ovanpå. Hela setet är vattentätt, så det kan användas utan rädsla på platser med hög luftfuktighet, under intensiva regn och när du korsar vatten. Låg vikt gör den perfekt att ha med på vandringen eller jaktturen.

Specifikationer

Storlek på produkt: L25,5 x B 3,1 cm

Material: Plast

Färg: Grön

Ingår i förpackning: 1 st överlevnadsarmband

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.