Paraffinljus 20 h – Ren

39 kr

En vacker ljuslykta som skapar en mysig och ombonad känsla i ditt hem!

53 i lager

Artikelnr: 13975 Kategorier: , , , Varumärke:

Beskrivning

Inget skapar så mycket mysstämning hemma som ljus! Ljus, lyktor och ljusstakar passar dessutom överallt i hemmet – förutom i barnens rum. Men de går att få in i inredningen lätt som en plätt då de fyller både en dekorativ och praktisk funktion i hemmet. När du vill ändra om lite hemma är bland det lättaste att ändra på just ljus och lyktor då du dels kan ändra om de du har från rum till rum men även inreda med någon ny här och där vilket skapar en personlig touch i ditt hem.Denna vackra ljuslykta i glas med ett renmotiv kan sprida ett mysigt och behagligt ljus både inne som ute. Skenet från en lykta bidrar till en härligare känsla, oavsett om det är en vanlig vardag eller fest. Ljuset har en brinntid på ca 20 timmar.

Tips!Kombinera olika storlekar och/eller stilar på lyktor som du sedan ställer i en grupp så får du en riktigt mysig ljuskälla att lysa upp ett mörkt utrymme. Ju fler desto mysigare.

Specifikationer

Storlek på förpackning:8,5 x 7,5 x 7,5 cmMaterial:Paraffin, palmoljamix, glasIngår i förpackningen:1 stBrinntid: 20 timmarOBS!Lämna aldrig ett ljus obevakat! En brand kan uppstå och spridas snabbt!

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.