-17%

Paviljong Lay-Z-Spa Dome 390 x 390

1.999 kr -17%

Med denna paviljong kan du skydda ditt spabad från regn, solens strålar och fallande löv.

1 i lager

Artikelnr: 22521 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En paviljong för spabad från Bestway. Med Lay-Z-Spa Dome kan du skydda din spapool både från regn, solens strålar och fallande löv. Den rymliga paviljongen är tillverkat av polyestermaterial med en polymerbeläggning. Vattentäthet upp till 1000 mm H2O / kvm. garanterar möjligheten att använda uppblåsbara pooler även under ogynnsamma väderförhållanden.

Höjden på strukturen efter utfällning är 255 cm, vilket gör det möjligt att röra sig fritt i paviljongen samt att gå i och ur spabadet utan att stöta i huvudet i taket. Enkel konstruktion och enkla monteringsregler gör att tältet är klart för användning inom några minuter. Stabiliteten och hållbarheten hos strukturen garanteras av ramstolparna av glasfiber. Paviljongen har 4 stora innerfickor där du kan förvara dina tillhörigheter och 4 avtagbara sidor. Tack vare att sidorna är avtagbara kan du röra dig fritt runt spabadet om så önskas.

Paviljongen har även myggnät vid entréerna så att du inte behöver lida av att insekter stör i spabadet. Denna portabla paviljong kan även användas som ett rymligt lusthus, en vestibul för en husvagn eller något annat sätt för att passa just dina behov. Paviljongen kan användas till spapooler med en diameter på upp till 366 cm.

Specifikationer

Storlek på produkt uppställt: 390 x 390 x 255 cm

Storlek på förpackning: L 73 x B 22 x H 21 cm

Material: Polyester

Färg: Grön, flerfärgad

Kompatibilitet: Garanterar matchning med Lay-Z SPA Bestway-poolerna/Kan användas till spapooler med en diameter på upp till 366 cm.

Ingår i förpackning: 1 st tälttak, 6 st ramstolpar, 4 st snören, 20 st tältpinnar, 4 st myggnät till entré, 4 st tygdörrar, 1 st förvaringsväska

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.