Plattborste för skägg & hår – Svart

299 kr

Detta är en elektrisk skäggborste för dig som vill få ett rakare skägg och bättre styrning på dina skäggstrån. Funkar även att använda på håret.

Slut i lager

Beskrivning

En svart plattborste för skägg och hår, från Verk Group.Detta är en elektrisk skäggborste för dig som vill få ett rakare skägg och bättre styrning på dina skäggstrån. Funkar även att använda för håret på huvudet.Borsten har formen av en vanlig borste men har tillägget att den blir varm.Tekniken i en plattborste är densamma som den som använder hårfön eller plattång för att få skägget eller håret rakare.

Värmeborsten är enkel och snabb att använda ochger en skön massage av skäggbotten samt sliter inte lika mycket på skäggstråna som en plattång.Ett längre skägg kommer ge ett bättre resultat än ett kort skägg och skägget bör vara 4-5 cm långt för att ge resultat. Plattborsten har en maxtemperatur på 180 grader. Den laddas enkelt via den medföljande USB-kabeln och den har en powerbank-funktion. Den har även ett säkerhetslås så att den inte kan startas oavsiktligt.

Specifikationer

Storlek på produkt:21 x 5,5 x 3 cmLängd på strömkabel: ca 100 cmStrömkälla: BatteriEffekt: 20WTemperatur räckvidd:160-180 ℃Batterikapacitet: 4000mAHHob: KeramikMaterial: Keramik, plastFärg:SvartIngår i förpackning:1 st plattborste, 1 st USB-kabel, 1 st fodral

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.