Pormaskborttagare med LCD-display – Rosa

kr

5 Enheter kan laddas samtidigt med hjälp av denna splitter.

Slut i lager

Artikelnr: 23791 Kategorier: , , Varumärke:

Beskrivning

En rosa, sladdlös pormaskborttagarefrån Verk Group. Denna pordjuprengöring rengör ditt ansikte på djupet med hjälp av vakuumteknik. Den avlägsnar fläckar, pormaskar och överflödig hud vilket bidrar till ett hälsosamt utseende. Med dess hjälp kan den ge dig strålande resultat med en hud full av lyster.

Du kan välja mellan 4 olika nivåer av sugkraft för porrengöringen. Du kan även fylla enheten med vatten för att få fukt tillförd till ansiktet medan du använder dess olika funktioner. Den laddas via den medföljande USB-kabeln. Pormaskborttagaren har en tydlig LCD-display för ännu enklare användning.

Pormaskborttagaren har 4 utbytbara huvuden för olika ändamål. Ett av dem har funktionenatt exfoliera epidermis, producerar slipande partiklar som gör att den döda epidermis grundligt avlägsnas från ansiktets yta. Huden förblir slät, delikat och strålande. Ett annat har hög sugkraft, huvuduppgiften för detta huvud är att ta bortpormaskar, talg, död hud och kosmetikarester. Det ska användas en gång i veckan i cirka 5 minuter.

Huvudet med ett litet runt hål har liten sugkraft.Den är avsedd för känslig hud, tar bort kosmetiska rester och pormaskar. Huvudet med ett litetelliptiskt hål är designat för vård avömtåliga delar av ansiktet, såsom mungiporna, runt ögonen.

Specifikationer

Storlek på produkt:17,5 x 4,5 x 4 cmStrömkabellängd: 80 cmFärg: RosaLaddningstid: 2 timmarEffekt: 5WSpänning: 110-240VLitiumbatteri: JaAntal nivåer: 4stLCD-display: JaIngår i förpackning:1 stpormaskborttagare, 1 st USB-kabel, 16 st filter, 2 st tätningar, 4 st utbytbara spetsarCE-märkt

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.