Push up bars rack bräda – Armhävningshandtag med träningsrep

249 kr

Gör armhävningar med dessa handtag och minska belastningen på handleder och underarmar. Eller gör styrkeövningar med träningsrepen.

Slut i lager

Beskrivning

Högkvalitativa push up bars bräda med träningsrep. Armhävningshandtagen är tillverkade av plast och har en ergonomisk form som ser till att minska belastningen på dina handleder och underarmar när du gör armhävningar. Handtagen är inte bara bekväma att hålla i utan ger också ett bra grepp utan att händerna glider. Handtagen går att sätta på 13 olika platser på varje basplatta så att du kan variera muskelgrupperna som du tränar. Och som om inte handtagen gav dig tillräckligt många kombinationer, träningsrepen som kan fästas i brädan ger dig ännu fler övningar. Ett träningsredskap som ger dig mångsidig träning tack vare 25 olika kombinationer.

Fyra färger av möjliga stödinställningar på brädan indikerar den mest involverade muskelgruppen: grönt för ryggen, blått för armarna, gult för triceps och rött för bröstet. Tack vare flexibla träningsrepen med handtag kommer du att kunna ta hand om din rumpa och dina ben.

Med dessa armhävningshandtag får dina handleder en naturlig och mer skonsam vinkel när du utför armhävningar. Det gör att du kan komma ännu djupare i övningen och få ännu bättre resultat. Armhävningshandtag är ett enkelt redskap för träning av armar, axlar, bröst och bål. De är dessutom mycket enkla att bära med sig så att du kan träna vart du vill.

Detta bräde för handtagen har halkfria kuddar under som ser till att det står stadigt och säkert medan du tränar.

Specifikationer

Storlek på produkt: H 10 x B 64,5 x D 19,5 cm

Material: Återvunnen ABS

Ingår i förpackning: 2 st handtag, bräde för armhävningshandtag (består utav två bräden som sätts ihop), 2 st träningsrep med handtag, 8 st halkfria kuddar till brädans undersida

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.