Rittavla med magnetiska bollar & figurer

159 kr

En rolig, magnetisk rittavla med magnetiska bollar och figurer som kommer hålla ditt barn sysselsatt i timmar!

Slut i lager

Artikelnr: 23666 Kategorier: , Varumärke:

Beskrivning

En magnetisk rittavla med magnetiska bollar och figurer från Kruzzel. En rolig, magnetisk rittavla med magnetiska bollar och figurer som kommer hålla ditt barn sysselsatt i timmar! Du kan rita på det som på ett papper. Det räcker för barnet att röra vid lämpligt hål med pennan och bollen inuti brädan kommer att stiga och fylla hålet. Användningen av leksaken bidrar också väsentligt till skyddet av miljön då du inte behöver köpa ritmaterial hela tiden.

Setet innehåller dubbelsidiga kartonger där barnet hittar så många som 20 provteckningar (hjärta, kattunge, skepp, hus, bil, etc.) och en speciell penna med magnet, som är placerad i hållaren på sidan av brädan. Varje komposition kan enkelt raderas genom att skaka brädan eller tvinga in bollarna.

Att leka med rittavlan är ett utmärkt sätt att utveckla manuella färdigheter, skicklighet, träna öga-hand-koordination och träna förmågan att tänka logiskt. Barn utövar också tålamod och koncentration med rittavlan. Det är ett kreativt sätt att ha kul med sina föräldrar.

Rittavlan är säker för barn. De bollar som finns inuti brädet kommer inte att släppas. Perfekt för barn som är för små för vanliga kritor eller färger (eftersom de till exempel stoppar dem i munnen).

Specifikationer

Storlek på produkt: L22 x B 17,5 x H 1 cm

Antal hål/bollar: 380 st

Material: Metall, plast

Färg: Svart, röd, flerfärgad

Ingår i förpackning: 1 st rittavla, 20 st templates, stylus

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.